Vlot op weg naar uw nieuwe huis

Vlotte verhuisservice voor iedere verhuizing 

Vlot op weg naar uw nieuwe huis

Vlotte verhuisservice voor iedere verhuizing in Eindhoven

Vlot op weg naar uw nieuwe huis

Vlotte verhuisservice voor iedere verhuizing in Eindhoven

We maken graag tijd vrij om u in een persoonlijk gesprek van advies te voorzien. Geen enkele verhuizing is immers hetzelfde en we streven ernaar om voor iedere situatie de allerbeste en slimste oplossing te vinden. Onze verhuisdiensten zijn onder te verdelen in vier groepen:

Vraag ons gerust om een vrijblijvend advies!

Particuliere verhuizingen

Bij elke verhuizing bieden wij verhuisdozen en verpakkingsmateriaal in bruikleen. Voor het allergrootste gemak kiest u ervoor om onze medewerkers uw meubilair te laten (de)monteren. Wij pakken zelfs, mocht u dat willen, uw complete huisraad in en leveren uw woning leeg en schoon op. Ook kunnen wij uw inboedel (tijdelijk) laten opslaan.

Verhuizingen van uw gehele inboedel
Wij brengen uw gehele inboedel naar ieder willekeurig adres in Nederland, om het daar vervolgens weer keurig neer te zetten.

Verhuizing van enkele meubelstukken
Het verhuizen van grote, zware meubelstukken kunt u beter aan een expert overlaten. Wij brengen uw
waardevolle meubels veilig naar hun bestemming.

Seniorenverhuizingen
Wij helpen bij het verhuizen naar een seniorenwoning of bejaardenhuis. Hierbij kunnen wij ook de complete
inboedel verpakken, verhuizen of laten opslaan, en de oude woning leeg en schoon opleveren.

Kleine verhuizingen
Weinig inboedel? Een paar losse, maar lastige stukken? Ook voor kleine verhuizingen kunt u ons inschakelen. Naar een studentenkamer bijvoorbeeld, of een klein appartement in de binnenstad.

Neem contact op voor een offerte op maat!

Zakelijke verhuizingen

Het verhuizen van een bedrijf brengt veel met zich mee. Vlotweg Verhuisgroep verzorgt uw verhuizing vanaf het inpakken, demonteren en het opleveren van het oude pand tot het uitpakken en monteren in uw nieuwe bedrijfspand.

Verhuistraject
Bij bedrijfsverhuizingen zetten wij samen met u een verhuistraject op, zodat u vlekkeloos en zo efficiënt mogelijk de overstap kunt maken naar een nieuw bedrijfspand. Na het opstellen van dit plan heeft u één vast contactpersoon die de gehele verhuizing voor u coördineert.

Verhuismaterialen
We voorzien in alle noodzakelijke, moderne verhuismaterialen om uw bedrijfsverhuizing perfect uit te voeren. Denk hierbij aan kleine zaken als verhuisdozen, etiketten, archief- en computerbakken, maar ook aan rolcontainers en verhuisliften.

Verpakken en (de)monteren
U kunt uw inventaris natuurlijk zelf samen met uw medewerkers in- en uitpakken, maar om productieverlies te voorkomen laat u het over aan onze vakkundige medewerkers. Zij (de)monteren ook al uw werkplekken en (vergader)ruimtes.

Opleveren van uw bedrijfspand
Het schoon en leeg opleveren van een bedrijfspand kost behoorlijk veel tijd en energie. Onze professionals nemen u dit graag uit handen en verrichten bovendien de eventuele noodzakelijke reparatie- en herstelklussen.

Transport voor leveranciers
Bent u een leverancier van bijvoorbeeld keukens, (kantoor)meubelen of computers en elektronica? Wij verzorgen al het transport, veilig en betrouwbaar.

Heeft u te maken met andere verhuiskwesties of -problemen? Samen vinden we zeker een geschikte oplossing.

Neem contact op en leg ons uw situatie voor!

De opslagdiensten van Vlotweg Verhuisgroep

Vlotweg Verhuisgroep is gespecialiseerd in de opslag van inboedels, archieven en bedrijfsvoorraden, wat tegenwoordig hele gewone verhuisservices zijn!

Opslaghal
Zo beschikt Vlotweg Verhuisgroep over een grote opslaghal in Eindhoven, die aan alle gestelde eisen voldoet op het gebied van beveiliging, ongediertebestrijding en klimaatbeheersing. Daar zijn uw dierbare spullen gegarandeerd veilig.

Inboedelopslag
Of u nu gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning die nog niet klaar is, midden in een verbouwing zit of (tijdelijk) ergens anders heen verhuist en uw meubels wilt achterlaten: bij ons kunt u uw meubels tijdelijk tegen zeer gunstige tarieven opslaan. Vraag een offerte aan en ontdek de aantrekkelijke prijzen.

Wat doen wij?

Het kleine huisraad inpakken in dozen
Het (de)monteren van uw meubilair
Het vakkundig in- en uitladen van uw container
Het in- en uitladen van (alleen) grotere meubelstukken
Het ophalen van uw inboedel

Heeft u weinig spullen en beschikt u over eigen vervoer? U kunt uw inboedel ook zelf aanbrengen.

Archief of bedrijfsvoorraad aanhouden
Uw archief of bedrijfsvoorraad langdurig laten opslaan? Dat doet de regio Eindhoven en Zuid-Nederland het liefst bij ons! Veilig voor uw spullen en ontoegankelijk voor derden.

De tarieven voor transport en opslag zijn afhankelijk van de hoeveelheden, de kubieke meters en de overige vereisten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

De interne facilitaire diensten van Vlotweg Verhuisgroep

Als eigenaar van een middelgroot tot groot bedrijf hoeft u niet altijd extra medewerkers in dienst te nemen om interne facilitaire opdrachten uit te voeren. Kies voor de allrounders van Vlotweg Verhuisgroep om uw klussen snel en vakkundig te klaren: voor alles wat met sjouwen, verdelen en installeren te maken heeft.

Denk hierbij aan:

Het verzorgen van de interne verhuizingen
De interne distributie van pakketten en computerapparatuur
Het verzorgen van een postkamer
Het onderhouden van vergaderruimtes
Het verrichten van magazijnwerkzaamheden
Het verrichten van andere, uiteenlopende klussen

Vraag ons naar de mogelijkheden!