Wij zijn een particulier verhuisbedrijf nabij Geldrop

Voor een vlotte verhuizing bent u bij Vlotweg Verhuisgroep aan het juiste adres. Ons particulier verhuisbedrijf uit de omgeving van Geldrop brengt uw inboedel snel en efficiënt naar uw nieuwe woning of bedrijfslocatie.

Particuliere verhuizingen in Geldrop en omstreken


Wij leveren particuliere verhuizingen zoals u dat wenst. Zo kunt u ervoor kiezen om uw volledige inboedel door ons te laten inpakken en verhuizen. Daarbij is het ook mogelijk om uw oude woning leeg en schoon op te leveren. Pakt u liever zelf in? Dan stellen wij graag onze speciale verhuisdozen en verpakkingsmateriaal ter beschikking. Wilt u een paar waardevolle meubelstukken verhuizen? Deze zijn bij Vlotweg Verhuisgroep in veilige handen. We vervoeren ze vlot en vlekkeloos naar het gewenste adres. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw inboedel veilig op te slaan in onze opslaghal.

Zakelijke verhuizingen op maat


Bij bedrijfsverhuizingen komt heel wat kijken. Daarom stellen wij eerst met u een plan op. Zo'n verhuistraject op maat moet ervoor zorgen dat de overstap naar de nieuwe locatie zo snel en efficiënt mogelijk kan verlopen. Bij de uitvoering van dit plan heeft u te maken met een vaste contactpersoon die de verhuizing coördineert. Om productieverlies te voorkomen, nemen wij u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Desgewenst verzorgen wij uw verhuizing van het inpakken van uw inboedel en het schoon opleveren van het oude pand tot het uitpakken en monteren op uw nieuwe bedrijfslocatie.

Kies voor de Erkende Verhuizers van Vlotweg


Particulier verhuisbedrijf Vlotweg uit de omgeving van Geldrop is aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Dit houdt in dat wij voldoen aan alle eisen op het gebied van opleiding, opslagvoorzieningen en verzekeringen.

Wilt u binnenkort gaan verhuizen? Voor zowel zakelijke- als particuliere verhuizingen kiest u voor de Erkende Verhuizers van Vlotweg. Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat!